adrianadicu

Var jeg beskyttende eller var jeg slem?

In Uncategorized on april 12, 2020 at 9:36 am

En dag i parken, en fin dag i parken. Jeg er på kurs, det er pause; jeg drar til parken, det er så fin dag, jeg må være ute. Jeg har kjeks med meg. Spiser litt og smuler litt. Alltid vært flink å smule når jeg spiser kjeks. Det kommer en due og spiser det jeg mister på baken. Jeg kaster litt mer på baken for at duen få spise mer. Fort kommer flere duer… de får også kjeks. De liker det og jeg er fornøyd. Vi mennesker er glad i duer, duer er velkommen og de føler det; de føler seg ganske trygge blant mennesker og kommer ofte for å spise sammen med oss. Måker derimot… de er ikke verken ønsket eller velkommen…. og de vet det. De kommer ikke for å spise sammen med oss. De venter til duer åpner våre hjerter og så kommer de ”til bords” og. De angriper duene og de stjeler deres mat.
Jeg var ikke glad da jeg så ”mine søte, snille duer” blir mishandlet og jeg bestemte meg for å gjøre noe. Så begynte jeg å skremme bort måkene, mens jeg fortsatt å mette duene.
Til min store overraskelse begynte måkene å oppføre seg som ofre etter relativt kort stund. Så spør jeg meg selv… var jeg beskyttende eller var jeg slem? Hvor langt er jeg villig til å gå for å beskytte det jeg er glad i?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: